Hipokrati - Lodhja që na mundon - Ushtrimet dhe Ushqimet që e eliminojnë - 6 Mars 2021

Video By: Timeless Classic Movies Posted On: March 06, 2021 View: 8

Hipokrati - Lodhja që na mundon - Ushtrimet dhe Ushqimet që e eliminojnë - 6 Mars 2021

Sportisti Vegan Indrit Tila demostron aktivitetin fizik dhe mënyrën e ushqyerjes kundër lodhjes mendore. Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ Subscribe ...

Tags:
#hipokrati  #shendet  #mjekesi  #mjek  #okulist  #gjinekolog  #pediater  #ortoped  #alergiolog  #dermatolog  #virolog  #covid-19  #koronavirus  #diabet  #kancer  #operacion  #kirurgji  #vizite  #spital  #vaksine  #veshka  #gjiri  #mitra  #stomaku  #shtatzani  #bebe  #femije  #nutricioniste  #dioladosti  #erjonarusi  #Lodhja që na mundon  #Ushtrimet dhe Ushqimet që e eliminojnë 

  About

Scifi.us aggregates all videos from YouTube. We have made best effort to make sure these videos are legally embedded. No revenue is obtained from in video ads.

desktop