Top News - Rasti absurd i nepotizmit/ Burrë e grua dhe kunata, skema “Oktapod”

Video By: Timeless Classic Movies Posted On: April 12, 2021 View: 18

Top News - Rasti absurd i nepotizmit/ Burrë e grua dhe kunata, skema “Oktapod”

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit.

Tags:
#top channel  #top channel shqiperi  #top channel youtube  #top news  #topchannel albania  #topchannelalbania  #Top News - Rasti absurd i nepotizmit/ Burrë e grua dhe kunata  #skema “Oktapod” 

  About

Scifi.us aggregates all videos from YouTube. We have made best effort to make sure these videos are legally embedded. No revenue is obtained from in video ads.

desktop